політика конфіденційності

Обробка і Захист Персональних Даних

Адміністратором персональних даних (у розумінні РЕГЛАМЕНТУ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ ТА РАДИ (ЄС) 2016/679 від 27 квітня 2016 року про захист фізичних осіб щодо обробки персональних даних та про вільний рух таких даних та про скасування Директиви 95/46/WE (загальний регламент про охорону даних) – надалі іменоване RODO) щодо персональних даних Користувачів є:  Modern Bud Int. Group ПТ K. Lebiedziński та Партнери Адреса: вул. Elewatorska 13/22, 15-620 Білосток Електронна пошта: biuro@mbig.pl Товариство зареєстроване в Державному Судовому Реєстрі (KRS) під номером 0000929799;  REGON: 052007964, NIP: 542-27-26-934
  1. Надання персональних даних, а також згода на їхню обробку є абсолютно добровільними. Усі надані нам персональні дані обробляються виключно в тому обсязі та в тих цілях, на які КЛІЄНТ дав свою згоду. Якщо КЛІЄНТ не надає даних, необхідних для оформлення замовлення, і не погоджується на їхню обробку, виконання замовлення може бути неможливим. 
  2. Адміністратор забезпечує безпеку переданих даних та реалізацію прав Користувачів, що випливають з Регламенту RODO. 
  3. КЛІЄНТ має право отримати доступ до своїх персональних даних і вимагати їх виправлення, повного видалення або обмеження права на обробку своїх персональних даних. 
    • якщо підставою для обробки була згода особи, то згода може бути відкликана в будь-який момент, 
    • якщо обробка даних є юридично необхідною для виконання договору, то видалення даних може бути неможливим, якщо обробку вимагають чинні нормативні акти (наприклад, фінансовий чи бухгалтерський)
    • якщо юридичною основою є законодавчо обґрунтований інтерес Адміністратора, КЛІЄНТ має право виступити проти обробки його даних.  
  4. Для реалізації вищезазначених запитів ви можете скористатися функцією сервісної програми оновлення даних облікового запису користувача або надіслати запит (наприклад, на вказану електронну пошту) із проханням змінити або видалити дані із протоколу. Клієнт має право в будь-який момент відкликати свою згоду. 
  5. АДМІНІСТРАТОР може відмовитись видаляти дані Користувача лише у випадках, передбачених чинним законодавством, зокрема, якщо Користувач не сплатив усієї суми, що належить АДМІНІСТРАТОРУ. 
  6. Персональні дані Користувачів обробляються з метою встановлення, оформлення, укладання, зміни або розірвання Угоди між Постачальником послуг і Замовником, а також для виконання Угоди купівлі-продажу або Угоди про надання електронних Послуг, описаних у РЕГЛАМЕНТІ. 
  7. Персональні дані користувачів можуть передаватися третім особам лише в обсязі, необхідному для виконання договору на умовах, описаних у РЕГЛАМЕНТІ. Зокрема, для виконання договору та доставлення замовлених товарів і відправлення кореспонденції клієнту дані можуть бути передані до: компанії Poczta Polska або іншої кур’єрської компанії на вибір. 
  8. Персональні дані можуть передаватися іншим особам, якщо це випливає з інших положень або юридичних зобов’язань Адміністратора. 
  9. Для виконання договору та доставлення товару необхідно надати такі персональні дані КЛІЄНТА:  
    • прізвище та ім’я; 
    • адреса доставлення продукції;
    • електронна пошта;
    • контактний телефон;
    • у випадку фірми додатково NIP. 
  10. Персональні дані обробляються лише протягом періоду, необхідного для виконання договору або досягнення мети, для якої було дано згоду: 
    • зберігати обліковий запис у базі даних вебсайту – підставою для обробки цих даних є договір (регламент), прийнятий Користувачем. Ми будемо обробляти ці дані, поки Користувач не розірве укладеного договору або не закінчиться термін можливих претензій; 
    • дані з документів продажу – протягом періоду, передбаченого положеннями про бухгалтерський облік; 
    • адреса електронної пошти, яка використовується для розсилки – на період дії згоди користувача. Згода може бути відкликана будь-коли; 
    • адресні дані, які використовуються для надсилання маркетингової інформації стосовно власних послуг Адміністратора – (підставою для обробки є юридичні інтереси Адміністратора – стаття 6(1)(f) RODO). Ми оброблятимемо ці дані до тих пір, поки Користувач не виступить проти обробки даних з цією метою. 
  11. Після закінчення цього терміну вони видаляються. 
  12. Клієнт має право подати скаргу до органу контролю – Управління Захисту Персональних Даних (UODO), якщо він має заперечення щодо обробки його персональних даних АДМІНІСТРАТОРОМ. 

Політика використання файлів Cookies (Репʼяшків)

Дана Політика встановлює правила створення, зберігання та доступу до інформації на пристроях Користувача за допомогою файлів Cookies з метою реалізації послуг, запитуваних Користувачем в електронному вигляді. Правила використання файлів Cookies базуються на положеннях Закону про телекомунікації від 16 липня 2004 року та подальших змінах до цього закону. 

I. Загальна інформація про Cookies

  1. Адміністратор з метою надання електронних послуг створює та зберігає тимчасові файли й отримує доступ до вибраної інформації на пристроях Користувача. 
  2. Cookies – це двійкові дані, найчастіше невеликі текстові файли, що зберігаються і містяться на пристроях Користувача й використовуються в мовах програмування для кращої комунікації інтернет-сервісу з користувачем. 
  3. Файли Cookies, що створюються на пристроях користувача можуть надходити як із системи Адміністратора (так звані власні Cookies), так і з зовнішніх програм, що моніторять комунікацію в Інтернеті (так звані зовнішні Cookies, що надходять, наприклад, із Google та інших сервісів). 
  4. Користувач має змогу обмежити або заборонити доступ файлів Cookies до свого Пристрою. У разі застосування цієї опції, на сайті можна буде використовувати всі функції, крім тих, які за своєю природою вимагають файлів Cookies. 
  5. Якщо користувач після прочитання цієї інформації залишає налаштування поточного кінцевого пристрою (зокрема налаштування браузера), котрі дозволяють використання файлів Cookies, то відповідно до статті 173, пункту 2, користувач дає згоду на використання файлів Cookies на даному вебсайті та підсторінках.  
 

II. Цілі використання Cookies

  1. «Репʼяшки» та подібні технології використовуються на вебсайтах з метою забезпечення належної передачі даних між підключеними комп’ютерами. Cookies мають дуже широке застосування – допомагають адаптувати контент сторінки налаштувань в комп’ютері отримувача, запам’ятовують бажаний дизайн сайту, як-от заданий розмір шрифту, забезпечують виконання користувачем кількох поетапних дій (наприклад, додавання елементів, здійснення покупки в інтернет-магазині). «Репʼяшки» теж використовуються для адаптації рекламних оголошень під інтереси відвідувачів сайту. Можна сказати, що технологія «Репʼяшків» необхідна для належного відображення інтерактивних вебсайтів. 
  2. Крім «Репʼяшків», що надходять зі сторінки, на яку ми входимо, файли Cookies можуть також відправлятися із серверів сайтів, до яких вони належать, наприклад, Google, YouTube чи такі соціальні мережі як Facebook, Twitter тощо. 
  3. Загалом можемо виділити два типи файлів Cookies:  
    • сеансові Cookies: зберігаються на Пристрої Користувача й залишаються там до моменту закінчення сесії даного браузера. Відтак збережена інформація назавжди видаляється з пам’яті Пристрою. Механізм сеансових Cookies не передбачає завантаження жодної ані особистої, ані конфіденційної інформації з Пристрою Користувача; 
    • постійні Cookies: зберігаються на Пристрої Користувача й залишаються там до моменту їхнього видалення. Кінець сесії даного браузера або вимкнення Пристрою не призводить до їхнього усунення з Пристрою Користувача. Механізм постійних Cookies не передбачає завантаження жодної ані особистої, ані конфіденційної інформації з Пристрою Користувача. 
  4. У звичайній ситуації використовувані Cookies є безпечними для користувача. При належному використанні Cookies потрапляння на Пристрої Користувачів вірусів або іншого небажаного чи шкідливого програмного забезпечення є неможливим. Ці файли дозволяють ідентифікувати програмне забезпечення, що використовується Користувачем. Cookies зазвичай містять ім’я домену, з якого походять, час свого зберігання на Пристрої (обмежений) і присвоєне значення (ключ). 
  5. Файли Cookies не збирають жодних особистих даних, включно з прізвищами та електронними адресами. 
  6. Кожен користувач може змінити налаштування «Репʼяшків» у вживаному ним браузері, зокрема повністю вимкнути можливість їх збереження. Якщо користувач не вимикає можливості збереження «Репʼяшків», що надходять із різних сайтів, то в практиці це означає, що він погоджується на їх записування й зберігання на комп’ютері. 
  7. Користувач може будь-коли видалити файли Cookies, застосувавши доступні функції у використовуваному ним інтернет-браузері.  
  8. Якщо Ви вирішите відхилити всі «Репʼяшки», використання певного контенту й послуг, які надає наш сервіс, буде недоступним.
  9. Користувач може будь-коли видалити файли Cookies, застосувавши доступні функції у використовуваному ним інтернет-браузері. 
  10. Варто зазначити, що технологія Cookies використовується гакерами для зараження комп’ютерів і доставлення шкідливого програмного забезпечення. Технологія Cookies, котра має забезпечити сайту належну комунікацію із сервером, в таких випадках використовується всупереч своєму призначенню. Захистом від такої атаки, а також від інших гакерських дій, завжди насамперед повинна бути хороша антивірусна програма. 
  11. АДМІНІСТРАТОР може використовувати Cookies, зокрема, в таких цілях на відвідуваному Вами сайті:  
    • конфігурації сайту,
    • запис налаштувань, вибраних користувачем, 
    • запис історії відвіданих сторінок на сайті для рекомендації контенту,
    • запис вмісту кошика Користувача,
    • запис розміру шрифту, зовнішнього вигляду вебсайту тощо,
    • автентифікація користувача на сайті та підтримка сеансу користувача на сайті,
    • оптимізація і підвищення ефективності послуг, що надаються на сайті,
    • адаптація змісту сторінок вебсайту до вподобань Користувача та оптимізація використання сторінок вебсайту. Зокрема, ці файли дозволяють розпізнавати основні параметри Пристрою Користувача (як-от роздільну здатність монітора) і правильно відображати вебсайт, адаптований до параметрів монітора; 
    • надання рекламних послуг, себто персоналізація рекламних послуг і товарів третіх осіб, представлених за посередництвом вебсайту;  
    • забезпечення безпеки та надійності сервісу.